Als Particulier Onderzoeker helpt MHCS u wanneer u in uw recht bent aangetast. Dit kan gaan om bijvoorbeeld diefstal of verduistering, maar ook om concurrentiebeding of ziekteverzuim. Het onderzoek uitvoeren is een belangrijke en bovenal waardevolle taak. Hierbij staat de vraag van de opdrachtgever centraal zodat er een rechtsgeldig dossier met bewijsmateriaal voor een aangifte en/of rechtszaak opgebouwd kan worden.

 

De werkzaamheden van ons particulier onderzoek vinden plaats binnen de kaders van de wet. Te allen tijde houdt MHCS oog voor de belangen én rechten van alle betrokkenen.

Praktische onderzoekmethoden

Observeren

Hier komt een tekstje over de observatiemethode van MHCS.

En nog wat tekst.Forensisch onderzoek

Hier komt een tekstje over de forensische onderzoekmethode van MHCS.

En nog wat tekst.Interviewen

Hier komt een tekstje over de interviwmethode van MHCS.

En nog wat tekst.

 Rechercheren

Hier komt een tekstje over het recherchewerk van MHCS.

En nog wat tekst.Particuliere recherchebureaus hebben een vergunning nodig van het ministerie van Justitie & Veiligheid. MHCS is volledig gecertificeerd en is daarom uw betrouwbare partner op het gebied van particulier onderzoek. Wij houden ons aan de richtlijnen uit de Privacygedragscode sector particuliere onderzoeksbureaus van de Nederlandse Veiligheidsbranche (NVB).

 

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de waarheid en het samenstellen van een dossier met bewijsmateriaal voor een aangifte en/of rechtszaak. MHCS helpt u hier graag in verder.